Programeaza-te pentru o consultatie GRATUITA!
Suna Acum!
0741.21.22.23 Non-Stop
Zoom Advanced Whitening

Tehnologie

Lampa de albire cu cea mai noua tehologie americana:
Albirea Zoom! Metoda avansata de succes!
Este cea mai avansata procedura de albire, capabila sa deschida culoarea dintilor dumneavoastra folosind o combinatie de gel cu o concentratie de 25% peroxid de hidrogen si o lampa speciala cu raze ultraviolete.
 
Dupa metabolizarea peroxidului de hydrogen, oxigenul intra in smaltul si dentina dintilor albind substantele colorate in timp ce structura dintelui ramane neschimbata.
In combinatie cu lampa de ultima generatie de raze ultraviolete Zoom! eficienta gelului Zoom! creste cu cel putin 26%, oferind o albire de pana la opt tonuri. Tratamentul complet dureaza o ora si este impartit in 4 serii de cate 15 minute fiecare.
 
Ce reprezinta albirea Zoom!?
Zoom! este un proces de albire a smaltului si dentinei.
 
Care sunt factorii care cauzeaza ingalbenirea dintilor?
Exista o multitudine de factori. Printre cei mai comuni se numara varsta, consumul de substante colorante ca de exemplu cafeaua, ceaiul, cola, tutunul, vinul rosu etc. In timpul formarii dentitiei, consumul de tetraciclina, unele antibiotice sau o cantitate mai mare de fluor pot de asemenea cauza ingalbenirea dintilor.
 
Este procedeul de albire sigur?
Da. Studiile in domeniu indica faptul ca albirea dintilor este un procedeu sigur daca este supravegheata de un dentist. De fapt, majoritatea dentistilor considera ca albirea este cel mai sigur procedeu de cosmetica dentara de pana acum. Ca si celelalte produse de albire a dintilor, Zoom! nu se recomanda copiilor cu varsta sub 13 ani, gravidelor sau mamelor care alapteaza.
 
Cat dureaza rezultatele unui procedeu de albire?
Daca veti urma cateva reguli simple de curatare a dintilor post albire, culoarea acestora va fi mai deschisa decat era inainte. Pentru o igiena corespunzatoare, recomandam ata dentara si periajul dintilor de doua ori pe zi.
 
Exista vreo diferenta intre produsele de albire din magazine si Zoom!?
Da! Este intotdeauna indicat sa va consultati medicul dentist inainte de a efectua procedeul de albire a dintilor. De asemenea, produsele de albire a dintilor pe care le gasiti in comert cum ar fi benzi, geluri si paste de dinti nu vor fi eficiente si poate dura cateva saptamani sau chiar luni pentru a capata o nuanta putin mai deschisa a dintilor. Zoom! este testat din punct de vedere clinic pentru a va albi dintii cu pana la 8 nuante intr-o ora sau 8 nuante intr-un singur weekend. Doar dentistul poate obtine aceste rezultate intr-un timp atat de scurt.
 
Exista efecte adverse?
In unele cazuri, s-a observat o sensibilitate crescuta a dintilor la temperaturi mai scazute, pe durata tratamentului. Aceste simptome dispar dupa 1-3 zile de la intreruperea sau terminarea tratamentului.
stoma001003.gif