Programeaza-te pentru o consultatie GRATUITA!
Suna Acum!
0741.21.22.23 Non-Stop

Tehnologie

Linie de sterilizare ultra-performanta in conformitate cu normele Uniunii Europene.
 
Acordam importanta maxima sigurantei pacientilor si sterilizarii prin respectarea stricta a protocoalelor existente la nivelul Clinicii StomaPlus: Toate suprafetele sunt dezinfectate cu solutii speciale conform standardelor si normelor europene.
 
Uniturile dentare si toate echipamentele folosite sunt dezinfectate dupa fiecare pacient. De asemenea se utilizeaza cicluri de dezinfectie interna a circuitelor uniturilor.
 
Īn cadrul unei sedinte de tratament se folosesc numai bavete, campuri de lucru, pahare, ace, manusi, masti, aspiratoare bucale, de unica folosinta. Personalul medical foloseste manusi de unica folosinta, masca faciala si viziera. Pacientii primesc ochelari de protectie cand se folosesc radiatii UV sau LASER.
 
Clinica este dotata cu o sala speciala de sterilizare, care permite efectuarea manoperelor specifice in conditii de maxima siguranta. Sistemul electronic monitorizeaza procesul de sterilizare, ai carui parametri sunt permanent verificati.
 
Fiecare pacient beneficiaza de instrumentar sterilizat la cele mai inalte standarde europene. Avem in dotare un autoclav-aparat de sterilizare de ultima generatie, cu imprimanta care afiseaza toate etapele sterilizarii asigurandu-ne astfel de corectitudinea realizarii acesteia. Fiecare trusa de consultatie si fiecare instrument este ambalat separat in folii speciale inchise etans la un aparat de sigilat.
 
Cabinetele sunt prevazute cu pardoseli speciale care asigura o igiena perfecta.
 
Asiguram cu strictete indeplinirea procedurilor de sterilizare impuse de Asociatia Dentara Americana (ADA), Administratia Sigurantei si Sanatatii (OSHA) si Centrul pentru Controlul Afectiunilor (CDC). Aceste protocoale sunt folosite in mod curent in Statele Unite si statele europene dezvoltate si reprezinta un standard in calitate si siguranta.
stoma001003.gif