Servicii oferite

Diagnostic si plan de tratament
Este primul pas si cel mai important pentru succesul interventiilor medicale. Acum veti afla totul despre problemele pe care le aveti, putandu-le vizualiza pe monitorul atasat unitului dentar cu ajutorul camerei intraorale. Vi se va face diagnosticarea LASER cu aparatul DIAGNOdent si medicul curant va va prezenta toate variantele de tratament si va va propune cea mai avantajoasa pentru situatia dumneavoastra.
Implantologie
Programeaza-te pentru o consultatie GRATUITA!
Suna Acum!
0741.21.22.23 Non-Stop
Clinica stomatologica StomaPlus Focsani abordeaza toate specialitatile medicinei dentare oferind tratamente complete si complexe, punandu-va la dispozitie o gama variata de tehnici si materiale dentare de ultima generatie care sa va satisfaca orice nevoie sau dorinta.
stoma001003.gif
Chirurgie orala
Estetica dentara
Tratamente copii
Ortodontie
Profilaxie si parodontologie
Deoarece este mai usor sa previi decat sa tratezi, Clinica StomaPlus incurajeaza profilaxia oferind reduceri substantiale la aceste manopere. Este esentiala realizarea detartrajului cu ultrasunete, a periajului si a profilaxiei cu air-flow la fiecare 6 luni si chiar mai des in cazul anumitor pacienti cum sunt fumatorii pentru a preveni astfel avansarea si agravarea bolii parodontale. Sigilarea santurilor si fosetelor dintilor cu rasini speciale mai ales in cazul copiilor este extrem de benefica pentru prevenirea aparitiei cariilor dentare.
Odontologie
Caria dentara reprezinta cea mai frecventa afectiune a dintelui. Mai ales in zilele noastre cu zaharurile tot mai rafinate si cu toate componentele artificiale din alimente care ataca mult mai usor smaltul dentar putem spune ca nu exista om care sa nu aiba carii. Medicii nostri va vor trata toate tipurile de carii inainte sa se complice si sa afecteze nervul.
Endodontie
Atunci cand caria nu este tratata la timp infectia se poate extinde afectand nervii si vasele de sange din interiorul dintelui. Durerile pot fi insuportabile. In acest caz nervul nu mai poate fi salvat si trebuie indepartat. Canalul gol care ramane trebuie preparat, dezinfectat si inchis etans cu un ciment definitiv. La noi puteti beneficia de tratamentul de canal clasic (manual) sau de tratamentul de canal special (insrtumente rotative) si obturarea lui cu gutaperca lichida - metoda mult mai sigura si eficienta.
Medici nostri va vor oferi toata gama de servicii chirurgicale de la cele mai simple la cele mai complicate: toate tipurile de extractii, tratamentul alveolitelor postextractionale, tratamentul hemoragiilor postextractionale, regularizari de creasta osoasa, gingivectomii, frenectomii si rezectii apicale. De asemenea pentru persoanele cu un grad de sensibilitate ridicat sau pentru pacientii care au mai multe manopere care trebuie realizate in aceeasi sedinta Clinica StomaPlus va ofera interventii cu inhalosedare.
Va oferim un zambet de invidiat intr-o singura sedinta de tratament de albire profesionala cu ajutorul lampii de albit Zoom. Aplicam bijuterii dentare Swarovski pentru un zambet stralucitor si unic. Toate lucrarile protetice fie ele fixe sau mobile se fac in laboratorul din Iasi tinand cont de toate cerintele estetice moderne.
Protetica
Atunci cand dintii sunt mult prea distrusi pentru a mai putea fi reconstituiti prin obturatii se realizeaza coroane dentare. Va oferim o gama larga de variante: coroane metalice, metalo-acrilice, acrilice, metalo-compozite, integral compozite, metalo-ceramice, integral ceramice, coroane pe suport de zirconiu, coroane pe implanturi, fatete de ceramica sau compozit. Realizam de asemenea lucrari partiale sau totale mobilizabile, acrilice, elastice sau armate cu plase speciale, sceletizate cu sisteme simple sau speciale.
Un implant dentar este un surub din titan introdus in osul maxilar sau mandibular care serveste drept stalp pentru inlocuirea dintelui lipsa. Inserarea surubului se realizeaza chirurgical, dupa care se asteapta o perioada ca implantul sa se integreze cu osul si sa poata servi drept stalp pentru proteze partiale, fixe sau mobile. Implantul dentar pastreaza integritatea structurii la nivelul fetei si reduce semnificativ dezavantajele legate de pierderea dintilor. Terapia implantara reprezinta o optiune de restaurare sigura, sanatoasa cu efecte avantajoase asupra starii de sanatate a dintilor.
Ne adresam atat parintilor cat si copiilor in Clinica noastra prin faptul ca la noi copiii beneficiaza de tratamente fara durere si fara anestezie datorita tehnologiilor speciale de ultima generatie.
Este foarte important sa avem un zambet perfect si o ocluzie echilibrata pentru a avea un complex dento-alveolar sanatos.
De aceea specialistii nostri in ortodontie vin in intampinarea acestor probleme pentru a le preveni si trata corespunzator. Ortodontia este aplicabila atat pentru copii si adolescenti cat si pentru adulti. Acolo unde este cazul folosim stomatologia laser si stomatologia pentru copii iar dentistii si ortodontii nostri va propun planuri de tratament corect estimate si evaluate ca timp ca sa puteti lua decizii intelepte legate de sanatatea zambetului dvs si al copiilor dvs.
Tratamentele dentare realizate in Clinica StomaPlus beneficiaza de certificat de garantie, functie de tipul tratamentului dentar efectuat.